12/9/2022Kunststoffenbeurs 2022

Kunststoffenbeurs 2022

Indus staat dit jaar weer op de Kunststoffenbeurs om u de meest innovatieve manier van big bag handling in uw opslag- en productie te laten zien. Efficiënt opslaan, veilig vervoeren en vanuit de big bag legen zijn onze specialiteiten. Kom langs voor een kop koffie bij Hal 1, STAND 40.

Kunststoffenbeurs 2022
Er zijn maar weinig materialen zo licht, sterk, buigzaam en kleurrijk als kunststof. Eigenlijk is kunststof een wondermateriaal: het heeft ook nog eens een lange levensduur en zelfs voedsel blijft langer houdbaar. Niet voor niets rollen er dankzij de vele mogelijkheden en toepassingen dagelijks miljoenen kunststof producten van de productiebanden. Tegelijkertijd staat kunststof niet altijd even positief in het nieuws. Dat terwijl de kunststof- en rubberketen flink werkt aan de verduurzaming van haar producten en aan het vergroten van de waarde voor de samenleving.

De ontmoetingsplek waar de duurzame toekomst van kunststof en rubber centraal staat
De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt, haar inspanningen en innovatiekracht zichtbaar maakt en elkaar jaarlijks ontmoet. Het is ook de plek waar samen (toe)gewerkt kan worden aan de toekomstbestendigheid van kunststof. Samen op weg naar Future Proof Plastics

Overview